Kinetisk Sand – Indendørs Sandleg


Kinetisk sand er legesand som er et super godt alternativ til sandkassen og modellervoks. Med Kinetisk sand kan dit barn nemlig forme sandslotte, bygge figurer og meget andet. Sandet er vådt og tørre aldrig ud, hvilket betyder timevis af underholdning.Hvad gør kinetisk sand særligt?

Taktilsans – hudreceptorer: Vi ved at en understimuleret taktilsans kan have en række negative konsekvenser for barnet – både kognitivt og motorisk. Ved at barnet røre og leger med kinetisk sand får barnet stimuleret taktilsansen, da sandet føles blødt og har en beroligende effekt på kroppen. Denne stimulus reagerer hjernen på og udskiller vigtige hormoner til gode for barnets velvære. Udover dette, får barnet også styrket finmotorikken og kreativiteten, da leg med kinetisk sand, involver i skabe og forme med hænderne.

Børn i alle aldre kan lege med kinetisk sand, dog må sandet ikke spises og derfor anbefales det at børn over 3 år leger med sandet.

Hvilke typer kinetisk sand findes der? 

Hos Sandlegetøj er vi meget fascinerede af kinetisk sand. Derfor har vi valgt, at have forskellige typer af kinetisk sand. Men hvad er forskellen på de forskellige typer? 

Det er ikke sådan, at der er forskel på kvaliteten af sandet. Men der kan være forskel på om de kommer i spande, bøtter eller i pose. Og så er der forskel på mængden af sand, der er i hvert enkelt produkt.

 

I spand:

 

Kinetisk sand

Mængde: 500g

Pris: 79,95kr

Med kinetisk sand i spand, har 

 

 

I Bøtter

Kinetisk sand frost - 4 bøtter

 

Mængde: 800g (samlet)

Pris: 169kr

 

I pose

 

 

 

Er Kinetisk sand farligt?

Nej, kinetisk sand er ikke farligt. Men dog skal man være opmærksom på at produktet er CE-godkendt. At produktet har et CE mærke betyder at legetøjet at bestået den meget stramme EU-lovgining indenfor legetøj & kemikalier. På Sandlegetøj.dk er alt kinetisk sand CE-godkendt og er derfor sikre at benytte.


Indsend en kommentar