Disney Biler

Tegn Disney Biler med sand

Er du en kæmpe fan af Disney Biler? Og elsker du at tegne og skabe flotte billeder? Så er det her lige for noget for dig!

Du kan nemlig tegne Biler med sand painting. Sand painting er en hyggelig og anderledes måde at tegne på. Det minder om almindelig tegning, i den forstand at det handler om, at farvelægge en tegning. Forskellen er bare den, at i stedet for en tusch eller farveblyant, så bruger man sand i stedet, til at farvelægge. Sandtegning er super velegnet, hvis man er fan af Disney Biler og elsker at tegne. Billedforlæggene er allerede skitseret for dig, så det handler blot om at drysse farvesandet, indtil hele billedet er farvelægget. Hos Sandlegetøj.dk har vi Disney Biler tegninger i alle størrelse og har sandtegninger både til store og små børn. 

Hvor gammel skal man være for at tegne med sand?

Vi har sandtegningsprodukter til både de store og små. De store sandtegninger er  velegnet til store børn, som gerne vil udfordre kreativiteten, imens de små sandtegninger egner sig bedre til de små børn. Og så er der til de helt små Biler elskende fans, hvor kortstørrelserne er noget mindre og mere simplificeret. Vi opfordrer dog, at man minimum er fyldt 3 år inden man tegner med sand painting, og gerne under voksen supervision, både af hensyn til sikkerhed og vejledning. 

Er der skadelig kemikalier i vores sandtegninger?

Alle vores produkter på Sandlegetøj.dk er CE-mærkede hvilket betyder, at vores produkter overholder de strenge EU - krav der er indenfor for legetøj og kemikalier. Vi er bekendte med REACH og beder altid vores leverandør om, at udfylde en såkaldt "EU Declaration of Conformity (DoC)", som er en sikkerhed for os som dansk webshop, at vi kan stå indenfor vores produkter.