Hvad er Magisk sand?

Hvad er Magisk sand?

Magisk sand kort fortalt

Magisk sand er indendørs legesand som indeholder små sandkorn af sten eller keramik og giftfri polymer. Magisk sand går under rigtig mange navne og er også kendt som kinetic sand eller kinetisk sand. Det sjove legesand føles blødt i hænderne og har konsistens som vådt sand. Det ”magiske” ved magisk sand er, at sandet aldrig tørre ud og kun klæber til sig selv. Det gør legen ekstra sjov, for nu kan man forme, klemme, mærke og masse det, lige så tosset man vil, uden at sandet skilles fra hinanden. Det levende sand er velegnet til sansestimulerende leg og meget andet. Både børn og voksne kan have glæde af magisk sand.

Skab fordybelse med magisk sand

Leg med magisk sand, giver barnet mulighed for udfoldelse og fordybelse. Når man først har magisk sand i hænderne, bliver man ikke et sekund i tvivl om, at der noget særligt ved sandet. Udover at magisk sand er superhyggeligt at lege med kan det faktisk skabe et helt frirum fra hverdagens stress og tankemylder. Det helt igennem fantastiske indendørs sandlegetøj har efterhånden rigtig mange navne, og alle disse navne udspringer af det originale Kinetic Sand, som er et registreret varemærke, som i øvrigt er til at finde på shoppen.

 

 

Kun fantasien sætter grænser med magisk sand

Med magisk sand kan dit barn slippe fantasien og kreativiteten løs derhjemme. Det føles og fungerer på mange måder ligesom strandsand, men kommer dog i flere, flotte farver og med spændende tilbehør, der kun gør legen endnu sjovere. Det betyder at barnet kan bygge sandslotte og meget andet. Med det magiske sand kan enhver form eller figur skabes, så hvis dit barn er vild med slotte, dinosaurer, biler eller andet, kan det sagtens lykkes med det magiske sand.

 

Lidt praktiks info

Når børn leger med magisk sand, så kan man ikke undgå at man får lidt på bordet eller på gulvet. Her vil I opleve, at magisk sand skiller sig ud fra almindeligt sand. Oprydningen er overskuelig og smart, I skal blot tage en klump af sandet og duppe ovenpå det sand som I har tabt, så samles det igen. Sandet kan uden problemer bruges igen og igen, det tørre ikke ud eller ændre konsistens. Faktisk er magisk sand antibakteriel, og du kan nemt støvsuge det op.

 

Hvad indeholder magisk sand?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er blevet brugt klæbemiddel som får sandet til sig at klæbe sig. Hos Sandlegetøj.dk vægter vi sikkerheden meget højt og har derfor valgt at undersøge sagen til bunds om hvorvidt det er sikkert for børn at lege legesandet. Vi har derfor kontaktet vores leverandør og fået tilsendt et sikkerhedsdatablad som du kan finde her.

Men hvad indeholder magisk sand? Magisk sand eller Kinetic Sand indeholder 98% sand og 2% patenteret klæbemiddel. Sandet er fremstillet af bittesmå sandkort og tilsat en smule klæbemiddel af silikone og polymer. Legesandet er helt fri for, parfumer, BPA, ftalater, allergener, gluten, hvede og kasein. Med andre ord, så er magisk sand helt sikkert for børn at lege med.

 

Hvor køber man magisk sand?

Magisk sand har været i markedet i mange år, men er efter 2014 taget verden med storm. Magisk sand er med tiden blevet mere og mere populært både for børn og voksne. Du kan finde magisk sand online i webbutikker men også i fysiske butikker. Hos sandlegetøj.dk kører vi jævnlige tilbud med magisk sand, som du kan holde øje med ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev inde på shoppen. Magisk sand er til at finde inde på vores hjemmeside, som du kan finde her

Indsend en kommentar