Blog opslag RSSKinetisk Sand – Indendørs Sandleg

Kinetisk sand er legesand som er et super godt alternativ til sandkassen og modellervoks. Med Kinetisk sand kan dit barn nemlig forme sandslotte, bygge figurer og meget andet. Sandet er vådt og tørre aldrig ud, hvilket betyder timevis af underholdning. Hvad gør kinetisk sand særligt? Taktilsans – hudreceptorer: Vi ved at en understimuleret taktilsans kan have en række negative konsekvenser for barnet – både kognitivt og motorisk. Ved at barnet røre og leger med kinetisk sand får barnet stimuleret taktilsansen, da sandet føles blødt og har en beroligende effekt på kroppen. Denne stimulus reagerer hjernen på og udskiller vigtige hormoner til gode for barnets velvære. Udover dette, får barnet også styrket finmotorikken og kreativiteten, da leg med kinetisk sand, involver...

Fortsæt med at læseVelkommen Til En Verden Med Sand!

Sand forbinder vi i dagligdagen typisk noget der findes på stranden eller i sandkasser på legepladserne. Men hvad hvis jeg fortæller at vi med hjælp af sand kan tegne flotte tegninger og forme pæne figurer? Med vores flotte sandlegetøj kan børn nemlig stimulerer motorikken i hænderne, hvilket har en kæmpe betydning for børns videre udvikling. Derudover ser vi det som en fremragende måde at udfolde kreativiteten og koncentration på, hvilket på sigt kan være behjælpelig med give barnet ro og fokus. Hos Sandlegetøj.dk elsker vi sand & farver og derfor valgt Sandlegetøj som vores niche.

Fortsæt med at læseHvad er Sandtegning?

Sandtegning er en ældgammelkunst som har eksisteret i flere tusinder af år. Sandtegning har fundet sted på tværs kulturerne og har især været særlig udbredt hos de indfødte indianske stammer (Navajo-stammen)i Nordamerika, tibetanske munke og indfødte Aboriginals i Australien. Selvom de forskellige kultur benyttede sig af Sandtegning til hver sine formål, lykkedes det dem alle sammen at skabe noget tilfælles, nemlig noget der var unikt.

Fortsæt med at læse