Om os


Hvem er vi?

Sandlegetøj.dk er stiftet i 2021 og er en dansk ejet webshop med hovedsæde i Solrød. Ejeren af siden er fysioterapeut med flere års klinisk erfaring, der har arbejdet med børn og voksne, med særlig interesse i børns motoriske udvikling.

Vores vision:

Vores vision er et samle børn til at forbedre deres kreative tænkning, samt fantasi. Hos Sandlegetøj.dk vægter vi at børn stimuleres i deres kunstneriske verden. Vi vil derfor give børnene muligheden for at være opfindsomme og nyskabende. Dermed tilbyder vi børn, forældre og bedsteforældre nogle kunstartikler og hobby produkter her på webshoppen, der giver mulighed for leg og læring på en underholdende måde. Vi prioriterer, at man har kvalitetstid med børn og få inddraget naturen i menneskers dagligdag.

 

Vores Produkter - 3 ting vi vægter vi højt:

Sikkerhed

Hos Sandlegetøj.dk vægter vi at vores produkter er sikkert, miljøvenligt og stemmer overens med REACH som er EU's grundlæggende kemikalielovgivning. Vi kigger efter om produktet er CE-mærkede og følger miljøstyrelsens tjekliste om hvorvidt vores produkter er sikkert at benytte. 

Tilstræber en funktion

Hvad end det er taktilstimulering eller træning af finmotorikken vil vi gerne have at vores produkter har en vigtig funktion for børnene.

Er sjovt!

Og selvfølgelig er det vigtigt, at børnene har det sjovt, når de benytter sig af vores produkter. Derfor har vi blandt andet sørget for et bredt udvalg af Disney produkter som mange børn i dag er bekendte med.