Om os

Leg og læring med sand

Leg kan være på mange måder. Det kan være på legepladsen hvor der rutsjes på rutsjebane eller fangeleg. Leg kan også foregå indendørs via sjove brætspil eller dans. Det der fælles med de forskellige lege er, at det er leg, som børn får stor glæde af og finder underholdende. Sand er ofte forbundet med mange lege, og for et barn mellem 3-6 år kan det have en stor rolle i den motoriske udvikling. For eksempel kan leg i sandkassen bidrage til at forbedre barnets grovmotorik når der skal skovles sand ned i en spand. Sand stimulerer også finmotorikken når barnet har sandet i hænderne - det føles blødt og er nem at have med at gøre og kan bruges i mange anledninger. I dag har vi legesand, også kaldet kinetisk sand eller magisk sand, som er en sjov måde for børn at lege med sand indendørs.

 

Vores vision:

Vores vision er et samle børn til at forbedre deres kreative tænkning, samt fantasi. Hos Sandlegetøj.dk vægter vi at børn stimuleres i deres kunstneriske verden. Vi vil derfor give børnene muligheden for at være opfindsomme og nyskabende. Dermed tilbyder vi børn, forældre og bedsteforældre nogle kunstartikler og hobby produkter her på webshoppen, der giver mulighed for leg og læring på en underholdende måde. Vi prioriterer, at man har kvalitetstid med børn og få inddraget naturen i menneskers dagligdag.

 

Hvad er Sandlegetøj.dk's ambition?

Sandlegetøjs ambition er at hjælpe barnet i den motoriske udviklingsproces via leg med sand. Hos Sandlegetøj ligger vi vægt på, at barnet bliver involveret i selve legen og danner en forståelse og mening med legen. Mange børn i dag, er meget optaget af moderne teknologis hypnotiske effekt, som har den bivirkning at afskærme barnet fra det vi ser og mærker omkring os. Da vi mennesker er sociale væsener og udvikler en stor del af vores sociale kompetencer via vores barndom, er det vigtigt at man som barn, ikke er afskærmet fra andre børn. Sandlegetøj.dk tilbyder derfor legetøj som faciliterer i barnet, indgår i sociale aktiviteter. Vi har for eksempel en stor kollektion af sandtegninger, som blandt andet kan benyttes i forbindelse med sociale anledninger, det kan være børnefødselsdage, i klassen eller i børnehaven.

 

Hvilke typer produkter sælger Sandlegetøj?

For Sandlegetøj.dk er det et kriterium at legetøjet tilskynder en funktion for barnet. Det kan være legetøj som stimulerer barnets taktiksans eller legetøj som forbedre barnets finmotorik.  Vi vægter derfor leg som hjælper barnet gennem den motoriske udvikling. Vi har et bredt sortiment af sandtegningsprodukter, herunder Disney tegninger. Derudover kan vi også tilbyde vores kunder kinetisk sand, som er indendørs modellersand.  

 

 

Udviklende legetøj:

At noget er udviklende dækker over et bredt spektrum. Med udvikling mener vi den kognitive udvikling og den motoriske udvikling. Vi vil gerne se at vores legetøj hjælper barnet med at tænke kreativt og ud af boksen. Med vores sandtegningsprodukter får barnet selv til lov til kombinere sandfarverne, og giver derfor barnet en mulighed for at tænke selvstændigt og dermed skabe en sammenhængende tegning.

 

Beroligende legetøj:

Andre ikke – sandrelaterede legetøj som vi har på Sandlegetøj modellervoks og Zippy Dough 


CE – mærket legetøj:

Sikkerhed er noget vi tager meget alvorligt på Sandlegetøj.dk og er derfor i tæt dialog med vores leverandører omkring legetøjets sikkerhed. Vi er omfattet af REACH som er en liste over forbudte kemikalier over legetøj og betyder, at vi som webshop skal kunne dokumentere om hvorvidt vores legetøj overholder kravene.

 

Hvorfor lige legetøj med sand?

Leg og læring kan ske på mange måder. Det kan være brætspil eller via et stykke tegne sæt. Sandlegetøj.dk sælger ikke kun sand, men sand er det som kendetegner Os som webshop.

Men hvorfor lige sand? Ja, fordi sand er er sjovt, det skønt, det er noget vi kender fra naturen og noget vi kan genkende i vores hverdag, på legepladserne, på stranden når vi er på badeferie. Sand forbindes med noget positivt og sandlegetøj.dk elsker alt der har noget med positivitet at gøre.

 

 

Vi støtter også

 

Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark  co2-udledning.dkEverything Home & Garden Related - OnToplist.com