Her er tjeklisten til den perfekte strandtur med børn

Her er tjeklisten til den perfekte strandtur med børn

Sommeren er over os, og det gode vejr har allerede meldt sig. Det er netop snart tid til at børn kan lege med sand og lege med vand! Især en tur på stranden med strandlegetøj i det dejlige solskinsvejr er en helt oplagt idé for børn!

For hvad er der egentlig bedre end danske strande, der har alt hvad man behøver til børn og forældre? Stranden er nemlig det helt rigtige sted for børn og familier, for at få frisk luft, ro i sindet, slippe fantasien og tankerne løs og bare få hygget en masse. Stranden er netop en fantastisk sammensmeltning af alt, hvad der er smukt og alt hvad man faktisk behøver, når man vil sætte den monotone og stressede hverdag på pause.

Men hvad kan man lave på stranden?

Og hvad skal du huske at pakke i strandtasken til den perfekte strandtur, for at skabe de bedste rammer for dine børn?

Det er nemlig ikke altid let at huske alt i detaljer, når man skal ud af huset. Ofte kommer man på stranden med strandtasken, og opdager at man faktisk har glemt noget, som man havde brug for. Især en af de vigtigste ting, som er en god idé at huske er sandlegetøj til børn , så de kan få spenderet mange timers leg på stranden. Børn elsker nemlig at lege i sandet og mærke det i hænderne og på fødderne!

Vi har derfor herunder opstillet en god og praktisk huskeliste til den perfekte strandtur og den perfekte strandtaske, så I kan suse afsted, uden at glemme de vigtigste ting.

 

Her er din huskeliste

 

1. Badehåndklæde

Strandhåndklæde

Strandhåndklæder er en af de vigtigste ting at have med (foruden din bikini eller dine badeshorts), når du skal på stranden.

 

2. Sandlegetøj

børn leger med sandlegetøj på stranden

Sand er det mest fantastiske legemiddel. Det kan formes og bygges med, man kan grave i det og putte det i en spand og lege med sandet. Man kan tilsætte vand og dit barn kan bygge floder og bække og lave det mest fantastiske sandlandskab. Ikke helt underligt, at børn til en hver en tid elsker leg på stranden eller i sandkassen med strandlegetøj. Det er nemlig her dit barn kan slippe fantasien og kreativiteten løs med sommer legetøj i timevis!

 

3. Badetøj

Lad os da bare begynde med det allermest åbenlyse. Uanset om du påtænker at kaste dig i bølgen blå eller hellere vil ligge på et tæppe og nyde solen med børnene, så kræver en strandtur badetøj!

 

4. Solcreme

Solcreme

Vi er heldigvis blevet meget bedre til at passe på os selv, når solens stråler for alvor ankommer efter en lang og trist vinter. Men vi kan stadig blive bedre. Vi ved, at solbeskyttelse er vigtig, at vi ikke skal ligge og slikke sol hele dagen lang – og at solcreme er et absolut must. Alligevel har mange af os en tendens til at glemme det, vi udmærket godt ved, når turen endelig går til stranden. Så her vil vi påminde jer om, at det vil være en rigtig god idé at huske at tage solcremen med, for at beskytte jer mod den kraftige sommersol.

 

5. Mad og drikke

Et besøg på stranden er ofte en dagsudflugt, og det er derfor essentielt altid at pakke mad og drikkevarer. Overvej at tilberede appetitvækkende retter såsom en frisk pastasalat eller en velsmagende sandwich, akkompagneret af et udvalg af snacks for en hyggelig stund. Glem ikke vigtigheden af at medbringe drikkevarer; en køletaske kan vise sig at være uundværlig for at holde dem dejligt kolde.

6. Badeudstyr

Det rigtige badeudstyr er vigtigt, når det handler om vandlege, og at give jeres barn gode, trygge og ikke mindst sikre oplevelser med og i det våde element. Børn elsker nemlig at lege i vandet, og vi har derfor udvalgt de bedste badeudstyr og vandlegetøj til dit barn, så legen i vandet bliver spændende, sikkert og lærerigt. 

 

Strandaktiviteter

En dag på stranden skal selvfølgelig indeholde afslapning – og gerne i rigelige mængder. Det betyder selvfølelig også at der er masser af tid til at være sammen, spille, lege og hygge sig. Det kan I gøre ved at udforske livet i strandkanten og havet!

Kastspil med blandt andet frisbee er både underholdende, men også godt for dit barns motorik, da barnet får rørt sig en del. Vi har derfor opstillet flere forskellige strandaktiviteter og strandlege til netop jeres børn eller barn, så kast et blik over de gode idéer vi beskriver her.

Lav en byg-det-vildeste-sandslot-konkurrence

En af de klassiske strandaktiviteter og strandlege er at bygge strandslotte. Brug fantasien og lad sandet være jeres byggemateriale. Her kan alle være med! I er omringet af sand, så hvorfor ikke udnytte det? Vær fælles om at bygge et sandslot i strandkanten, eller lav det til en konkurrence om, hvem der kan bygge det største eller flotteste. Det vil med garanti være en succes for hele familien. (Tip: Husk små spande og skovle, så kan I lave større og flottere sandslotte)

Spil frisbeekast eller fodbold på stranden

Det gode vejr inviterer til spil og leg i sandet. Hvis du kigger forbi vores huskeliste til stranden, så har du selvfølgelig taget underholdning med på stranden. Frisbee er altid et hit og en sjov strandleg, men en bold er også en sikker vinder! Spillene kan naturligvis også bruges hjemme i haven på en dejlig varm sommerdag. Eller, de kan som sagt tages med en tur på stranden og spilles der - de kan spilles stort set alle steder hvor der er plads.

Spil strandtennis

Strandtennis er en sjov strandleg at tilføre strandturen lidt motion på. Det er en ’sport’ og strandleg, hvor alle kan være med og kræver kun to bat og en bold. Gå eventuelt lidt væk fra andre solbadende gæster.

Indsend en kommentar