Disney Minnie Mouse

Måske en lille Minnie Mouse fan? Du kan tegne din helt egen kreative Disney Minnie Mouse figur med en ubegrænset fantasi. Minnie Mouse er en tegnefilmsfigur skabt af Walt Disney helt tilbage i 1928 og sammen med Mickey Mouse en af Disneys ældste (hvis ikke ældste) Disney figurer. Hun er fyld med kærlighed og er sød imod næsten alle hun støder på sin vej. Og med hendes munter, venlige og elegante personlighed, har hun formået at forføre Mickey Mouse. De er stadig den dag i dag kærester og har sammen været igennem vilde eventyrer.

Tegn Minnie Mouse med sand painting

Hos Sandlegetøj har vi Minnie Mouse sandtegninger til børn i alle aldre. Sand painting er en anderledes måde at tegne/male på, da det handler om at drysse sand ned i et ark - og ikke decideret tegning som vi kender fra skolen eller børnehaven. 

Med Sand painting kan dit barn udfolde kreativiteten i mange timer, da det kræver lidt hjernetræning at kombinere farverne.  Vi har sandtegningsprodukter i forskellige niveauer, både til de små og store børn. Den aldersgruppe vi mener er passende til vores sandtegninger, er børn mellem 3-7 år.