Sandlegetøj

Sandlegetøj til børn

Det magiske sand forbinder vi typisk i dagligdagen med noget, der findes på stranden eller i sandkasser på legepladserne. Men sand kan faktisk mere end det! Det er jo trods alt magisk, så man kan faktisk alverdens ting med sand. Blandt andet kan man forme det som man vil, bygge sandslotte, lave figurer og kreative modeller ud af det. Faktisk alt hvad fantasien tillader!

Vores sandlegetøj her på siden, giver børnene mulighed for at lege med det magiske sand, og blive stimuleret i motorikken i hænderne, som har en kæmpe betydning for børns videreudvikling. Derudover ser vi det som en fremragende måde, at børn får muligheden for at udfolde kreativiteten og koncentrationen på, hvilket på sigt kan være behjælpelig med give barnet ro og fokus. Hos Sandlegetøj.dk elsker vi sand & farver, og derfor har vi valgt "Sandlegetøj" som vores niche.

 

Gør legen i sandkassen underholdende med det rette sandlegetøj

Der er rigtig mange fordele for børn at lege med sandkasse legetøj. Udover at barnet får brugt deres fantasi ved at lege i sandkasser, får de også styrket deres motoriske evner, og i særdeleshed deres finmotorik. Blandt andet at bage sandkager og lave sandslotte kræver nemlig snilde og fingerfærdigheder. Dernæst er leg med sand en fantastisk ude aktivitet for børn. Børn elsker nemlig at lege forskellige lege i sandet med sandlegetøj, og det er stort set altid et hit. Foruden for, at det er en dejlig aktivitet, som barnet stort set altid får glæde af, er det også meget sundt. Det er altid sundt for børn at lege udenfor, hele året rundt. Især når barnet har en sandkasse foran sig, bliver fantasien for alvor sat i gang. Børn kan nemlig finde på og lege forskellige lege i en sandkasse med sandkasselegetøj, både alene og sammen med andre. Børn kan f.eks. bage sandkager, bygge sandslotte, sandhuse, lege køkken og andre hyggelige sandlege. Disse typer af lege kræver god fantasi fra barnet. Jo mere barnet bruger fantasien, jo mere kreative og smarte bliver børnene også.

Andre gode redskaber til sund udendørs lege kan også være lege med vandlegetøj i badebassin eller med strandlegetøj, såsom badebold, strandtennis, sejlbåd med ballon og mange andre fine legetøj vi har på siden. Med disse typer af legetøj kan man skabe den skønneste legeplads og spendere masser af sjove timer med venner og familie.

Spændende udvalg af kreativt legetøj

I sommerperioden elsker børn at lege udenfor, men når det er koldt eller mørkt, er det essentielt at have noget indendørs legetøj til at aktivere børnene og børnenes finmotorik. Hos Sandlegetøj.dk finder du alt indenfor indendørs legetøj, både indendørs og udendørs legetøj. Vi har alt fra vores populære Kinetic Sand legetøj, modellersand til modellervoks og meget andet.

Vores Kinetic Sand er legesand, der giver rolig sansestimulering og udfolder børnenes finmotorik, ved at de bevæger deres hænder og fingre og mestre legetøjet. De fleste finmotoriske aktiviteter involverer begge hænder, hvilket Kinetic Sand, altså modellersandet giver mulighed for sker. Det veksler nemlig om at begge hænder er aktive eller om at den ene hånd er stabil/støtter, imens den anden er mobil/aktiv. Kinetic Sand er en skøn måde at være kreativ på, uden at det bliver beskidt.  Kinetic Sand kan formes, bygges og krammes. Det er et levende legetøj at have i hænderne. En af de bedste måder, at skabe en stille, koncentreret og hyggelig stund med sanselig leg for dine børn. Det vedrører også børn med særlige behov, som kan bruge flere sjove timer på det.

 

Sandlegetøj af den bedste kvalitet

Hos os forhandler vi kvalitetslegetøj til enhver børns smag. Vi er sikre på, at vi har legetøj her på siden, som vil gøre ethvert barn superglad.

Vores produkter er nøje udvalgt. Ligegyldigt hvad du er på udkig efter af legetøj, om det er sandlegetøj i sandkassen, i haven, ude på legepladsen eller til institutionen, så har vi hav af produkter du kan vælge imellem. Vores legetøj er beregnet til børn fra 1 år til 2 år, 3 år, 4 år, 5 år og opefter.

Vores sortiment består af såsom: Sandlegetøjssæt, Kinetic Sand, vandlegetøj, skovle, river, spader, modellervoks, badebassin, badering, badevinger, badebolde, sæbebobler og mange andre lækre sager vi har inde på vores hjemmeside.

Vores legetøj er bæredygtigt legetøj, herunder CE-mærket og er fri for kemikalier. Vi er bekendte med REACH, og er meget obs på kvaliteten. Vi sætter store krav til vores leverandører, så vores kunder kan få den bedste oplevelse af vores legetøj.